Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат

  • 01 август 2024 11:16

  • 2148
  • 1
Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат
© Getty images

Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат. Според приятели на звездната двойка, цитирани от „Дейли мейл”, двамата са подписали окончателните документи за раздялата си, след като и последният им опит да спасят брака си се провалил.

На 24 юни 51-годишният актьор си купил имение за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс, което да използва като „ергенско жилище”, твърдят запознати. Това е денят, в който певицата навърши 55 и отпразнува рождения си ден с пищно парти.  Покупката на новото жилище нанесла на Дженифър „последния съкрушителен удар право в сърцето, който тя не могла да понесе”.

Навръх родения си ден певицата също се разделила с имот – продала пентхаус с 4 спални в Ню Йорк за 23 милиона долара. Двойката има и общо жилище – имение в Бевърли хилс, което обяви за продажба за 68 милиона долара преди месеци.

Дженифър Лопес и Бен Афлек продават семейното си огнище

Приятели на двойката споделят, че Дженифър и Бен се били съгласили на развод още преди месец, но до последно правели „опити нещата да потръгнат, защото много се обичали”. За последно те са се появявали заедно на официално събитие на 30 март. Двамата прекараха почивката си по отделно – певицата отиде в Италия, а актьорът остана у дома в Лос Анджелис. На втората годишнина от сватбата си те бяха в различни градове, посочва „Дейли мейл”.  

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.01 | 11:23

1
Жалка картинка

Добави коментар

Водещи новини