Бен Афлек заби наследничка на Кенеди

  • 26 август 2024 16:00

  • 1580
  • 1
Бен Афлек заби наследничка на Кенеди
© gettyimages

Бен Афлек явно е превъзмогнал проваления си брак с Дженифър Лопес и вече си има нова изгора.

Според Pages Six носителят на „Оскар“ прекарва все повече време с 36-годишната дъщеря на политика Робърт Ф. Кенеди-младши (племенник на президента Джон Ф. Кенеди) Кик Кенеди.

Двамата са били забелязани в хотел в Бевърли Хилс и на други места с Лос Анджелис, като се подчертава, че естеството на връзката им не е коментирано официално.

Джей Ло и Афлек - обречени от самото начало

55-годишната Дженифър Лопес подаде молба за развод с 52-годишния Афлек миналата седмица след месеци на слухове за раздяла. Източници твърдят, че бракът им се е разпаднал още през март, въпреки че в документите за развод Джей Ло е посочила 26 април като датата, на която връзката им официално е приключила.

Твърди се, че една от основните причини за раздялата им е огромното медийно внимание. Докато Дженифър обожава да е в светлините на прожектора, то Бен предпочита личния му живот да не е на показ.

Последвайте канала на

Novini.bg
1580 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.26 | 16:42

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини