Ето го новия мъж на Венета Райкова

Фейсбук
share

Венета Райкова се отдалечи от предишната си връзка с Тихомир Георгиев и въведе поне отчасти новия мъж в живота си. След дълъг период, изпълнен с лични борби и раздяла, Райкова преоткри любовта и изглежда по-доволна от всякога.

Самоличността на новия мъж до Венета остава неизвестна за публиката, но тя открито изразява щастието си и кипи от свежи емоции. В социалните мрежи тя публикува енигматична снимка, на която се вижда ръката на новата й половинка. За мнозина това е сигнал, че Венета се е справила успешно с предизвикателствата след развода си с Тишо и е готова да продължи напред.

Нещо повече – за своите 50 години тя изглежда невероятно, което само по себе си говори колко добре й се отразява аферата и краят на тишината в спалнята. За да е във форма за новия си любим, тя тренира ежедневно и вае убийствени форми, пише Intrigi.bg.

Романсът между Венета Райкова и Тишо започва през 2005 г., когато пътищата им се срещат в предаването "Биг Брадър". Участникът в шоуто Тишо прикова вниманието на Венета с чара и уникалното си поведение. Тяхната връзка бързо се превърна в сериозна връзка, която доведе до брака им малко след това.

Водещи новини

Още новини