Доналд Тръмп заплаши Марк Зукърбърг с доживотен затвор

  • 29 август 2024 16:01

  • 827
  • 3
Доналд Тръмп заплаши Марк Зукърбърг с доживотен затвор
© Колаж: Novini.bg/Gettyimages

Кандидатът за президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е заплашил основателя на Facebook Марк Зукърбърг с доживотен затвор, пише Политико. Тръмп обвинява главния изпълнителен директор на Meta, в книгата си, която скоро ще бъде издадена, в заговор срещу него по време на изборите през 2020 г.

"Наблюдаваме го внимателно и ако този път направи нещо незаконно, ще прекара остатъка от живота си в затвора – точно както другите, които измамиха на президентските избори през 2024 г.", казва републиканецът.

Тръмп пише, че Зукърбърг е дошъл в Овалния кабинет, за да го види и е довел съпругата си.

Зукърбърг: Администрацията на Байдън оказваше натиск да се цензурира съдържание за COVID-19

"Беше възможно най-мил, като паралелно е готвил заговор", смята Тръмп, цитиран от "Фокус".

Зукърбърг призна, че неговата компания Meta се е подчинила на натиск от американските власти и е цензурирала съдържание в социалните мрежи по темата за сина на Байдън и коронавируса.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
827 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
баба гицка

2024.08.29 | 17:14

3
тръмп е зло за света, Харис напред
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.29 | 16:19

2
Те са наясно, но са огромни престъпници и часовникът им тик-така. Колективният запад е затънал в дългове и икономиката му е напът да се срине. Трябва да променят световният ред, да вкарат цифровите валути, да премахнат кеша, да изтрият дълговете и да поробят света, за да се измъкнат от последствията на престъпленията си срещу човечеството и природата. Русия и Китай, донякъде Индия са единствените, които са пряко на пътя им за пълен успех, затова ще направят всичко по-силите си да ги отслабят и подчинят, готови са дори на пълномащабна война, разбире се, че ще е под фалшив предтекст и с измама. Искат бъдещето за оредялото човечество по думите на клаус шваб - "Няма да притежаваш нищо и ще си щастлив". Разбира се това не се отнася до тях, те ще притежат всичко, а ти нищо и ще си техен роб.
ИЗЧЕЗВАЙ КАТИЛА ПСИХО СФФФФФИЯНЯ

2024.08.29 | 16:13

1
КАТИЛА ИЗБИРАЙ ....ДНЕС БГ.....ИЛИ ГРОБИЩАТА....ЩЕ МРЕШ КАТИЛА ПРОСТА

Добави коментар

Водещи новини