Виктория Бекъм: Животът е твърде кратък да броя калории, oбичам също и да си пийвам

Getty Images, архив
share

Виктория Бекъм категорично заяви, че от известно време насам е спряла да брои калориите и какво мислят хората за нея.

50-годишната бизнес дама и бивша членка на групата Spice Girls каза в интервю за сп. Grazia следното: "Изградила съм дисциплина през годините. Не броя вече калориите и спрях да се интересувам от мнението на околните."

Дизайнерката изтъкна, че през годините е спазвала сериозни диети, тъй като се е чувствала несигурна в тялото си. "Това ми попречи да се наслаждавам на миговете с децата, да ги гледам как играят, защото постоянно мислех как изглеждам. Не бях уверена в себе си, нямах самочувствие."

По нейни думи като по-млада получавала много негативни коментари относно визията си, което я подтикнало да спазва строг режим. "Но вече спрях да слушам какво говорят за мен. Животът е твърде кратък да броя калории. Обичам също така да си пийвам."

Виктория Бекъм е яла едно и също в продължение на 25 години

Припомняме, че преди време в интервю нейният съпруг Дейвид бе заявил, че жена му "от години яде едно и също - риба и зеленчуци на пара." "За съжаление съм женен за човек, който яде едно и също нещо през последните 25 години. Откакто се запознах с нея, тя консумира само риба и задушени зеленчуци и много рядко се отклонява от това. Единствения път, когато реши да разнообрази менюто си, беше бременна с Харпър."

Водещи новини

Още новини