Екоактивисти прекъснаха ревюто на Виктория Бекъм в Париж

  • 07 март 2024 06:54

  • 486
  • 2
Екоактивисти прекъснаха ревюто на Виктория Бекъм в Париж
© Getty Images

Активисти за правата на животните от PETA прекъснаха ревюто на Виктория Бекъм по време на Седмицата на модата в Париж, предава Нова

Те изскочиха на подиума и издигнаха плакати с надписи "Viva Vegan Leather". Носеха тениски с надпис "Обърни гръб на кожата на животните" и "Животните не са плат".

Охраната успя бързо да изведе протестиращите.

Самата колекция отговаряше на характерния стил на Виктория - с изчистени линии и изискана цветова палитра. Елегантни сака с панталони, асиметрични рокли по тялото, якета с гол гръб, както и дълги поли са сред акцентите в новата ѝ линия. Цветовете са както в монохромната гама, така и в по-ярката палитра – червено, розово и зелено.

В центъра на събитието беше осезаемата подкрепа на семейство Бекъм. Дейвид и децата аплодираха Виктория от първия ред.

Екоактивисти изсипаха прах върху оригинала на Конституцията на САЩ

В момента, в който тя се появи на сцената, за да приеме поздравите на публиката обаче, там излезе още един активист със същите плакати и послания. Дизайнерката, която счупи крака си, докато спортува, се придвижваше с патерици. Тя отиде зад кулисите и повтори дефилето отново.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
486 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:19

2
❤️ Г­о­р­­е­­щ­и­­­ ­­­м­­о­­м­­и­­­ч­­е­­т­­а­­­ ­­­в­и­­­ ­­­о­­­ч­­­а­­к­­­в­­а­т ­­­-­­ X­­­1­­­8­­­.­F­U­­­N

2024.03.07 | 11:03

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини