Глория Петкова и Андреа се хванаха за косите

instagram
share

Моделът Глория Петкова бе грубо нападната от фенове на Андреа в социалните мрежи.

Повод за войната стана изказване на Глория в рубриката на „Мармалад“ „10-те най“. Предаването беше посветено на БГ дуети с чужди звезди. В предаването в класацията Андреа взе последното място за дуетите си със  звездата Шаги. Глория попита кой е платил за тези дуети, след което подчерта, че поздравява Андреа.

"Искам да не звуча грубо и да кажа браво на момичето и браво на спонсора", каза Петкова в ефир. Това нейно изказване породи гневна вълна на агресии и заплахи. Ругатни бликат от думите на тийнейджърите, а Глория моли родителите им да дадат учебник в ръка и да им спрат чалгата.

Андреа: Кубрат е любовта на живота ми

От своя страна Андреа също не остана длъжна на продукцията.

Освен, че се обидила от язвителния коментар на Глория, бившата на Кобрата се дразни на позицията, която й е отредена, писа „България Днес“. Тя е категорична че мястото й в  подобен тип класация определено не е последното.

"Благодаря „Мармалад“, че съм включена в тази класация. Само един съвет, когато си в подобна класация, според мен е редно да се има предвид не кой е платил дуета с международната звезда и коя точно е тя. А това колко голям успех и доколко територии в световен мащаб е достигнала... Дано за в бъдеще, когато правите „класации“, да имате малко по компетентно мнение за такива проекти и целта, която имат, и какъв е точно успехът свързан с тях",  пише Андреа в своя профил.

 

 

Водещи новини

Още новини