Врачка успокоява Андреа

Лична врачка си има фолкпевицата Андреа, споделя самата блондинка. Картите чертаят пътя на изпълнителката и я съветват в коя посока да поеме, когато има важни избори пред себе си, пише "България Днес".

Блондинката търси услугите на гадателката в труден период от живота си, а именно последната раздяла с Кубрат Пулев, която разклати здравето й. Андреа не крие, че никога не е вярвала в хора, които предсказват бъдещето.

Тя винаги е изповядвала максимата, че животът на човек и успехите му зависят само от самия него. Това се случва, докато не среща изкусна гадателка, която гледа на карти Десте и всичко, което предрича на Андреа, се сбъдва.

Андреа стана суеверна след драмите с Кобрата

Врачката не само предрича на певицата какво ще й се случи в близко бъдеще, но й дава и съвети как да се откъсне от проблемите. Андреа споделя, че се е научила как да привлича любовта, парите и успеха в живота си. Факт е, че през последните месеци изпълнителката има успешен музикален проект и печели добре от реклами, но за нова любов още не е споделила.

Коментари

 1. 2020.11.21 | 15:33
  Аз съм eбал една врачка в газъ изкочиха и комбалите като стана вакум ама и забравих името помня ги няколко седмици
 2. 2020.11.21 | 14:12
  Е.Б.А ВГЗ, ВСЯКАКВИ ВРАЧКИ КОРВЯСАЛИ ОСТАВЕТЕ ТЕЛ ЗА ВРЪЗКА
 3. 2020.11.21 | 14:03
  Golemi chepove ke lapash. Vsichko shte ti kupuvat shto sakash. Oshte si mlada, glupava i igriva. No nishto, horata shte iskat da se dokopat do tvoita sliva.
 4. 2020.11.21 | 13:09
  Аман от тая
 5. 2020.11.21 | 11:03
  "Нема се плашиш моме. Пак ке ядеш на Корбата кожения с двете дисаги, ама преди това и други макари ще поклащаш. Във филм за възрастни ке се снимаш, ората щастливо ке правиш"
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Избрано от Интернет