Мишо Шамара в ефир: Бойко, e*ал съм ти майката, няма да живея в страх!

share

Мишо Шамара сътвори първия си скандал в къщата на ВИП Брадър. Рапърът-политик се разкрещя като луд, а темата отново беше Бойко Борисов.

Шамара се опита да привлече съмишленици сред съквартирантите, като обяви че в България има политически затворници. Тирадата на варненеца беше внимателно проследена от световната шампионка по борба Станка Златева, която беше кандидат-депутат от листата именно на ГЕРБ. Шамара обаче явно не беше запознат с този факт от житейската история на златното момиче на борбата. Златева беше нахлупила качулката на суитчъра си и търпеливо се заслуша в нервните изблици на Шамара.

Делян Пеевски поне е работил в системата, а Бойко е работил с бухалките обикновен сикаджия. Това е отвратителен човек, крещеше Шамара. Това предизвика социоложката Мира Радева, която се опита да опонира, като каза, че ГЕРБ са построили нещо в държавата.
Кво са построили тези, бе, избухна Шамара. Глупавата пролетарска наивност доведоха комунистите на власт, ама те паднаха защото нямат потенциал. И бойко Борисов няма никакъв потенциал, нареждаше Шамара. Пишман защитникът на Пламен Орешарски съвсем мина границите като брутално се разпсува. Е*ал съм ти майката, дрисльо. Няма да живея в страх, боклук, кресна Шамара и метна една от възглавниците, на която блестеше лика на лидера на ГЕРБ. Тогава Станка Златева се изправи, вдигна възглавницата и потупа Мишо по рамото. Това явно подейства, защото варненецът овладя нервите си.

Водещи новини

Още новини