Как да разберете, че тя е правилната жена

share

Всеки вторник започва с обичайното закъснение: закарали сме милото на работа, играли сме на руска рулетка в задръстването и на финала сме пристигнали усмихнати като Володя Стоянов на концерт на Веселин Маринов - завижда му за публиката. Светът можеше да е по-различен, ако учените прекарваха повече време в разработка клонираща машина, отколкото в изобретяването на нови дамски превръзки, но кои сме ние да съдим посоката на науката.

Гледахме "The Imitation Game" и осъзнахме, че не е много разумно да съдим хората с различна сексуална ориентация; някои от тях са успели да пощадят около 14 млн. души - непростимо, след като един от тях е тъщата.

М-да, можем да говорим за негативите, които се сервират щедро в една връзка, но на финала сме сигурни, че някъде там се крие и истинската причина за поредната доза мазохизъм.

Жените са известни с множеството си таланти - някои дори се позиционират в топ обясненията на КАТ за маневри, изпреварвания и обяснения. Техният принос във връзката не трябва да се пропуска, следователно сме длъжни да покажем онези специфични белези за откриване на жената, която цял живот ще Ви лази по нервите. До Вас стои правилната жена, ако отговаря на поне три от тези критерии.

Прочети повече ТУК.

Всеки вторник започва с обичайното закъснение: закарали сме милото на работа, играли сме на руска рулетка в задръстването и на финала сме пристигнали усмихнати като Володя Стоянов на концерт на Веселин Маринов - завижда му за публиката. Светът можеше да е по-различен, ако учените прекарваха повече време в разработка клонираща машина, отколкото в изобретяването на нови дамски превръзки, но кои сме ние да съдим посоката на науката. Гледахме "The Imitation Game" и осъзнахме, че не е много разумно да съдим хората с различна сексуална ориентация; някои от тях са успели да пощадят около 14 млн. души - непристимо, след като един от тях е тъщата. М-да, можем да говорим за негативите, които се сервират щедро в една връзка, но на финала сме сигурни, че някъде там се крие и истинската причина за поредната доза мазохизъм. Жените са известни с множеството си таланти - някои дори се позиционират в топ обясненията на КАТ за маневри, изпреварвания и обяснения. Техният принос във връзката не трябва да се пропуска, следователно сме длъжни да покажем онези специфични белези за откриване на жената, която цял живот ще Ви лази по нервите. До Вас стои правилната жена, ако отговаря на поне три от тези критерии.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/kak-da-razberete-che-tya-e-pravilnata-zhena.25444.htmlВсеки вторник започва с обичайното закъснение: закарали сме милото на работа, играли сме на руска рулетка в задръстването и на финала сме пристигнали усмихнати като Володя Стоянов на концерт на Веселин Маринов - завижда му за публиката. Светът можеше да е по-различен, ако учените прекарваха повече време в разработка клонираща машина, отколкото в изобретяването на нови дамски превръзки, но кои сме ние да съдим посоката на науката. Гледахме "The Imitation Game" и осъзнахме, че не е много разумно да съдим хората с различна сексуална ориентация; някои от тях са успели да пощадят около 14 млн. души - непристимо, след като един от тях е тъщата. М-да, можем да говорим за негативите, които се сервират щедро в една връзка, но на финала сме сигурни, че някъде там се крие и истинската причина за поредната доза мазохизъм. Жените са известни с множеството си таланти - някои дори се позиционират в топ обясненията на КАТ за маневри, изпреварвания и обяснения. Техният принос във връзката не трябва да се пропуска, следователно сме длъжни да покажем онези специфични белези за откриване на жената, която цял живот ще Ви лази по нервите. До Вас стои правилната жена, ако отговаря на поне три от тези критерии.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/kak-da-razberete-che-tya-e-pravilnata-zhena.25444.html

Водещи новини

Още новини