Coldplay издават "Princess Of China" на 4 юни

share

Coldplay ще пуснат на пазара новия си сингъл ‘Princess Of China’ на 4 юни. Песента е с дуетното участие на звездата Rihanna и се оказва четвърти синтгъл от албума на групата, Mylo Xyloto.

Албумът достигна до №1 по продажби в 32 държави, включително и в UK и САЩ. Продукцията беше на челното място в 35 територии на iTunes по света, като счупи рекорда по най-много дигитални продажби за една седмица, пише actualno.com.

Сингълът “Princess of China” ще се продава дигитално заедно с ремикс на Invisible Men. Скоро ще бъде готово и видеото към парчето, режисирано от Adria Petty и Alan Bibbyn. Песента е вече в ефира на най-рейтинговите български радиостанции и става все по-търсена от феновете.

Coldplay обявиха, че Marina & The Diamonds и Robyn ще са подгряващи на предстоящото им е вропейско турне. Marina & The Diamonds ще свирят на по-голяма част от концертите, докато Robyn ще излезе на 29 май на Coventry Ricoh Stadium, 2 и 4 юни - на Emirates Stadium в Лондон, 7 юни - Sunderland Stadium Of Light и на 9 и 10 юни на стадиона на Manchester City.

На някои от концертите към Coldplay ще се присъединят и Ash, Rita Ora и Frank Ocean.

Водещи новини

Още новини