„Тупалката” омъжи Емилия

интернет
share

Изпълнителят на „Тупалка” обяви по микрофона: Поздрав за Емилия Динева

Случката е повече от забавна. Мястото й е в дискотека „Час Пик” в Какао бийч в Слънчев бряг. Фолк певецът Илиян цяла вечер е забавлявал публиката, себе си и колежката си Емилия. В един момент певецът хвърлил същинска бомба в дискотеката.

Преди това той и Емилия били изпили достатъчно количество коктейли и той решил да се направи на диджей. За целта пуснал няколко песни на хубавицата. Преди да прозвучи последния й хит, Илиян взел микрофона и се изцепил с все сила: „Поздрав за Емилия Динева!” С тази си постъпка той обяви Емилия за официална съпруга на бизнесмена Коко Динев.

Всички знаят, че бракът между двамата все още не е факт, макар да имат син – Иван. Незнайно защо фолк дивата реагирала странно. Вместо да приеме недоразумението на шега, тя се засрамила. В първия момент решила да замаже положението с небрежна усмивка, но само след около 30 минути изненадващо напуснала заведението. Очевидци са я видели, че излязла ядосана.

Директно се мушнала в скъпия си автомобил и изчезнала в неизвестна посока с бясна скорост. Все пак случилото се засегнало темата, същевременно мъка и мечта на русата изкусителка. Присъствали доброжелатели прогнозирали, че прогнозата на мургавия фолкаджия в скоро време ще се окаже реална.
 

Водещи новини

Още новини