Авиокомпания изпълнява коледни желания (видео)

share

Канадска нискотарифна авиокомпания изненада пътниците от два свои полета, като ги попита какво искат за Коледа, а при пристигането им подари каквото са си пожелали, пише "Новинар".

Щастливците, които получиха изненадващите армагани, са летели от Хамилтън и от Торонто до Калгари. Преди да се качат в самолета, на екраните на двете летища се е появил Дядо Коледа, който попитал пътниците какво искат.

След това служители на авиокомпанията, въоръжени с камери, обиколили и записали желанията на всички пътници, без да им казват какво ги очаква. Записите веднага били изпратени в Калгари, където доброволци и две търговски вериги започнали спешно да пакетират 357 подаръка.

При пристигането си в Калгари пътниците се насочили към лентата за багаж, но там вместо куфари се появили подаръците. Така някои са се сдобили с плосък телевизор, други – с таблет, а трети – с бельо и чорапи.

Ако цената на поръчания подарък била твърде висока, клиентът получавал алтернатива: така един от пътниците вместо състезателна кола получил играчка от същия модел. Единственото желание, което авиокомпанията не могла да изпълни, било да има световен мир.

Водещи новини

Още новини