Софи Маринова ще пее в Турция и Холнадия

share

Днес българската представителка в конкурса Евровизия Софи Маринова замина за Турция. Тя получи аплодисменти, цветя и пожелания за успех на 9300 метра над земята от екипажа на самолета в полета до Истанбул.

Тази вечер в 21,30 ч българско време, тя ще гостува и ще пее на живо в най-гледаното предаване на турския музикален канал ТРТ Мюзик – „Огледала”. Гласовитата българка ще участва в няколко предавания на Турската националната телевизия - TRT. Софи ще даде интервю за “Bu Ülke” (Бу юлке), предаване за култура, лайфстал, музика и изкуство. Софи ще участва и в музикалното шоу “Aynadan Yansıyanlar” (Айнадан Янсъянлар). 

На 21 април Софи заминава директно от Турция за Холандия. В Амстердам тя ще вземе участие в най-голямото евровизионно промоционално събитие преди финалите през май. Концертът в холандската столица се провежда за четвърта поредна година. Вечерта на 21 април е концертът, който ще се проведе в „Melkweg”, едно от най-популярните места за музикални събития в холандската столица, разположено в сърцето на градския център.

Веднага след участието си, рано сутринта на следващия ден, Софи ще отпътува за България, за да вземе участие в грандиозното събитие в зала 1 на НДК – Годишните награди на БГ РАДИО. Представителката на България за Евровизия получи специална покана от организаторите и промени програмата си така, че да присъства и да зарадва публиката с песента „Любов без граници”.

Водещи новини

Още новини