Малкият месец на големите събития

share

Първият месец на годината демонстрира могъществото си, поразявайки със студения си характер. Но времето му изтече и сега е ред на Февруари. Той също не се слави с особено благосклонен нрав, но какво друго да очакваме от някой, когото са лишили от последните му няколко дни.

Първият месец на годината демонстрира могъществото си, поразявайки със студения си характер. Но времето му изтече и сега е ред на Февруари. Той също не се слави с особено благосклонен нрав, но какво друго да очакваме от някой, когото са лишили от последните му няколко дни. Независимо от оскъдното си присъствие, Февруари всяка година иска да докаже, че е способен на големи дела. Това стана ясно и на късметлията от Пловдив, който преди точно една година грабна най-големия джакпот в историята на Българския Спортен Тотализатор. Сумата от 8 431 125 лв. беше наистина рекордна и освен, че написа нова страница в 65-годишната история на Тотализатора, със сигурност се е превърнала в изключително щастливо събитие. Забавна подробност е, че нищо неподозиращият късметлия научил от пресата за падането на джакпота и чак тогава решил да провери фиша си. Можем само да си представяме каква е била реакцията му, но пък тазгодишния Февруари Ви дава възможност да я преживеете от първо лице, защото прогнозният джакпот за 11-ти тираж в играта “Тото 2 – 6/49” се доближава до рекордната сума: над 7 250 000 лв. очакват да бъдат спечелени. Не се надявайте, че те ще ви дочакат ако не пуснете вашата комбинация с иконичния фиш, защото всяка седмица стотици хиляди българи правят точно това и не се знае кога късметът ще споходи някой от редовните участници. През изминалата седмица, деветима се доближиха до грандиозната сума, познавайки 5 от 6-те числа на късметлийската комбинация. И докато в тираж 9, това означаваше печалби от по над 5 700 лв. за всеки, то за тираж 10 тези суми нараснаха до почти 24 000 лв. за всеки късметлия. Още по-вълнуващото е, че в 12-ти тираж, по случай Свети Валентин, от всички участвали в играта “Тото 2 – 6/49” чрез жребий на случаен принцип ще бъде изтеглен и един щастливец, който ще се сдобие с чисто нов спортен автомобил. Определено през тази седмица е изключително подходящо да засвидетелствате чувствата си към любимите си числови и моментни лотарийни игри, защото ви очакват наистина много печалби.

В играта “Тото 2 – 6/42” през изминалата седмица печелившата комбинация също не беше уцелена, което повлия особено благоприятно на джакпота и прогнозната му стойност за тираж 11 е вече 670 000 лв. Но това не означава, че интересът към играта е намалял - напротив, през тираж 9, познатите петици са четири, което е донесло на всеки от позналите ги по почти 4000 лв., а за тираж 10, тази бройка е нараснала до 8 и съответно сумата за всеки от тях е в размер на 2 223 лв.  Тираж 9 записа в историята си и една печалба в размер от 5000 лв. в играта “Рожден ден”, а тираж 10 – 3 печалби от по 3462 лв. в играта “Тото 1 – 12 тип 1Х2”. Но най-големите “страсти” отново пламнаха в “Тото Джокер” и играта “Тото 2 – 5/35”. За тираж 9, в Тото Джокер бяха раздадени общо над 88 600 лв., а в 10-и тираж - общо раздадените суми надхвърлиха 104 200 лв. Но от своя страна, “Тото 2 – 5/35”, само в рамките на тираж 9 раздаде печалби, чиято обща стойност надвиши 237 000 лв., като сред тях, по случай Симеоновден, имаше и 10 допълнителни печалби от по 500 лв., изтеглени чрез жребий на случаен принцип сред всички участници в съответния тираж. Но още по-впечатляващо беше представянето в тираж 10, когато фиш с четири колонки, включващ пълно комбиниране на 7 числа грабна сумата от 32 420 лв. 

Както винаги, очакваме още много награди да бъдат раздадени и тази седмица, като сред тях са и допълнителните ежеседмични тегления от промоционалната кампания “Печалби плюс: Зимен Късмет”, в която взимат участие всички регистрирани непечеливши талони на Държавната Лотария към Спорт Тото. Припомняме, да се възползвате и от другата промоционална кампания за лоялни клиенти на Българския Спортен Тотализатор - “Снежна Олимпиада с Тото Клуб”, която трансформира всяка вложена в игрите сума на стойност на или по-голяма от 2 лв. в бонус точки, с коитоможете да участвате в томбола за спечелване на допълнителни награди. 

Но освен очакванията, това което прави един тираж интересен са изненадата и еуфорията от печалбите, които няма как да се появят ако не участвате. Продължавайте да играете, защото съвсем скоро късметът ще попадне и във Ваши ръце, а кой знае - за него може да бъде споменато и в утрешния вестник. Успех!

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини