Устата написа хит за националния празник на България

  • 30 април 2024 17:16

  • 3413
  • 2
Устата написа хит за националния празник на България
© Bulphoto (архив)

На българския национален празник излиза новата песен на Устата „Джакпота или Ботев“, която той написа за един ден. „За първи път правя песен, в която се пее за болка, любов и възхищение“, сподели изпълнителят пред „Телеграф“.

Идеята на Иван Динев била да снима клипа към песента за целия месец, докато обикаля едни от най-красивите и носещи история места в България.

„Направихме клипа за няколко дни вместо месец. Текста го написах на един дъх вечерта на 23 март след посещението ми в Брацигово и още няколко места, които ме вдъхновиха“, споделя самият изпълнител. Тъй като проектът носи много история в себе си, той ще излезе на един от най-хубавите ни празници на 6 май – Гергьовден.

Отказаха виза за САЩ на Устата, той: Вярвам, че е „абсолютно случайно недоразумение“

Устата има много любими места в родината ни и с клипа си той ни напомня за тях. „Обиколих някои от най-важните монументи в страната ни, свързани с „Джакпота или Ботев“, казва той.

„В песента са преплетени целите и идеите на революционерите с това, което се сблъскваме в момента като държава. Нещо като родината срещу държавата. Връх Околчица бе последното място, което посетихме, постоянно имаше много забавни моменти. Това е песен не за разединение, а напротив, точно обратното“, допълва певецът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3413 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.30 | 19:05

1
Мая, ако не знаеш, националния ни празник е 3-ти март!
божинката

2024.05.01 | 12:18

2
и от къде беееееее майче разбра че песента е хит

Добави коментар

Водещи новини