Силвестър Сталоун: Можеше да свърша на електрическия стол

Gettyimages
share

Силвестър Сталоун работи усилено върху мемоарите си, които трябва да излязат догодина, като разкри някои детайли от книгата пред сайта Ти Ем Зи.

Слай споделя, че романът му ще разказва за пътуването му от човек, който най-вероятно е щял да свърши на електрическия стол, до филмова икона. Част от книгата е посветена на това как едно пътуване до Ню Йорк по време на фестивала в Удсток през 1969 г. го е накарало да осъзнае, че трябва да остави своя отпечатък върху света и това променя изцяло живота му.

Мемоарите трябва да излязат догодина, а Сталоун ги определя като „задължително четиво... особено за феновете на „Рамбо“ и „Роки“.

Роки не иска да се развежда

На 78 години Слай продължава да се изявява и в момента зрителите го гледат в хитовия сериал „Кралят на Тълса“ в ролята на нюйоркски гангстер със завидно чувство за хумор, който е прогонен в Оклахома и ту влиза, ту излиза от затвора, допълва БТА.

По-рано тази година стана ясно, че издателството „Уилям Мороу“, подразделение на „Харпърс“, е придобило правата върху мемоарите на Сталоун с работно заглавие „Стъпките“.

Книгата е описана като „дълбоко лична“ с разказ, оформен от поучителни истории от живота и кариерата на Сталоун. Заглавието на книгата шеговито заимства името си от ключовата сцена на бягане по стълбите пред Музея на изкуствата във Филаделфия от поредицата „Роки“ на Сталоун.

„Заглавието беше изцяло на Слай“, споделя пред сайта „Дедлайн“ Бърд Лийвъл от издателството, като допълва: „Той дойде при нас с тази мисъл за двойното значение на Филаделфия за него и бягането по стълбите. Но също така искаше да напише книга, която да помага на хората.“

„Тази книга ще покаже, че Слай е човек, за когото нищо не е било лесно. Той си е заслужил всичко“, каза Лийвъл и добавя: „Той просто е знаел да залага на себе си, защото е вярвал в себе си. И това е посланието в много от филмите му: личният триумф, който преодолява трудностите. Тази книга ще се докосне още повече до това и ще позволи на хората наистина да разберат защо толкова много обичат всичките му филми.“

Водещи новини

Още новини