Силвестър Сталоун се развежда след 25 години брак

  • 25 август 2022 11:20

  • 3842
  • 2
Силвестър Сталоун се развежда след 25 години брак
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Дженифър Флавин подаде молба за развод със Силвестър Сталоун след 25 години брак, съобщи "Дейли мейл".

Съпругата на холивудския актьор го обвини, че е крил парични активи, които били на двамата, дни след като "Дейли мейл" разкри и че той си е направил татуировка на лицето й, покрито с изображение на кучето му - мастифа Бъткус, уточнямва в. "24 часа".

Флавин, която е с 22 години по-млада от 76-годишния си съпруг, вече не го следва в Instagram.

Според съдебните документи, Сталоун е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или прахосване на брачни финансови активи, което е имало неблагоприятно икономическо въздействие върху брачното им общо имущество.

„Освен това, съпругът трябва да бъде освободен от продажба, прехвърляне, възлагане, обременяване или разпиляване на всякакви активи по време на висящото производство.“, се твърди в документите.

Пиарът на Сталоун настоял миналата седмица, той да излезе с изявление, че всичко с брака му е наред и да актуализира татуировката си, но след публикуването в пресата й, всичко се "объркало".

"Г-н. Сталоун възнамеряваше да освежи изображението на татуировката на съпругата си Дженифър, но резултатите бяха незадоволителни и, за съжаление, непоправими“, каза пиарката. "Г-н. Сталоун обича семейството си. Семейство Сталоун в момента снимат заедно риалити шоу, което ще дебютира в Paramount+.“

Почина майката на Силвестър Сталоун

76-годишният Сталоун показа татуировката на съпругата си още на 7 август със снимка на страницата си в Instagram. Но само девет дни по-късно, на 16 август, татуистът Зак Перес публикува, че работи върху горната част на ръката на Сталоун. И неговите снимки показаха, че мастилото Flavin е изчезнало и на негово място има снимка на малко кученце.

Перес също публикува снимка на своето произведение, но я свали, когато коментаторите започнаха да питат защо звездата е прикрил снимката на жена си.

Третият брак на Сталоун изглеждаше един от най-силните в Холивуд досега, въпреки че романсът на двойката започна трудно.

Двамата се срещат за първи път през 1988 г., малко след краткия му втори брак с Бригите Нилсен, който се разпада. Запознават се в ресторант в Бевърли Хилс, когато тя е 20-годишен модел, а той е звезде с "Рамбо III" – филм, който му спечели "Златна малинка" за най-лош актьор.

Междувременно Силвестър заживя с модела Джанис Дикинсън, която сподели в пресата, че той е баща на нейното малко момиченце. Приключи и с нея, когато се оказа след ДНК тест, че той не е бащата.

След това Сталоун се сгоди за актрисата Анджи Евърхарт, но това до сватба така и не се стигна, и отново се върна при  Флавин. Ожениха се на 17 май 1997 г. в луксозния хотел Dorchester в Лондон и с репутацията на Сталоун на плейбой, малцина прогнозираха, че ще продължат дълго. Но бракът им продължи цели 25 години, от който двамата се сдобиха с три дъщери - София, сега на 25, Систин - на 24 и Скарлет на 20 години.

Силвестър имаше и двама сина от първата си съпруга Саша Чак - Сейдж, който почина от коронарна артериална болест през 2012 г. на 36 години, и Сиарджох на 43 години. Сталоун често се шегува за липсата на тестостерон, тъй като е прекарал години, заобиколен само от жени. Имайки три дъщери, той каза, че „е безплатен паспорт за ада“ по време на интервю през 2010 г.

Разбитата ОПГ за менте документи и пари направи Силвестър Сталоун българин

„Всичко в къщата е женско. Играчките, икономката, всички кучета“, каза той в интервю от 2010 г. „Единственото куче, което имам и е мъжко, е кастрирано… аз съм следващият", шегуваше се актьорът.

Тази година на тяхната годишнина той си написа в мрежата: „Честит 25-годишен юбилей на моята невероятна съпруга. Няма достатъчно думи, за да опишем какво означава тази невероятно безкористна, отдадена, търпелива жена за живота ни и само ми се иска те да станат още на 25! Благодаря ти миличка!", завърши Силвестър.

Тя отговори със собствена публикация. „Благодаря ти, че винаги ме караш да се смея, обичаш и защитаваш нашето прекрасно семейство! Бракът ни става все по-добър всяка година! Нямам търпение да прекараме остатъка от живота ни заедно!". Явно краят на щастливите им дни е близо.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.09.02 | 20:14

2
АМИ пак да се ожени поне тоя има много пачки ще намери,някоя крадла

2022.08.25 | 18:11

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/gf1211432

Добави коментар

Водещи новини