Мария Бакалова ще участва във филм на продуцентската компания на Силвестър Сталоун

  • 22 май 2023 10:44

  • 1492
  • 4
Мария Бакалова ще участва във филм на продуцентската компания на Силвестър Сталоун
© Getty Images (архив)

Мария БакаловаМария БакаловаМария Бакалова е българска актриса. Известна е с ролята на Тутар Сагдиев в „Борат, която беше номинирана за награда "Оскар" за участието си в "Борат 2", ще се снима в екшън комедията "Моят шедьовър" ("My Masterpiece") на продуцентската компания на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд - "Балбоа продакшънс", съобщи електронното издание на "Варайъти", предаде БТА. 

Касандра Бруксбанк ще направи режисьорски дебют в игралното кино с продукцията по сценарий на Джейсън Хелърман. "Моят шедьовър" ще бъде предложен на купувачи в Кан, където в рамките на кинофестивала тече и филмов пазар. Той се провежда във Фестивалния и конгресен дворец, но няма връзка с официалната програма на форума.

Според официалната анотация "Моят шедьовър" разказва за жена наемен убиец, която е решена да разруши несправедлива система в своята индустрия, но се оказва затворена на втория етаж на офис сграда, след като е успяла да отмъсти на корпоративен ръководител. Това означава, че тя трябва да си проправи път през колеги убийци и през миналото си, за да гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Ако мисията ѝ мине добре, това може да бъде нейният шедьовър.

Мария Бакалова взима гаджето в Холивуд

Очаква се снимките да започнат през есента на 2023 г. в Канада. 

След като участва в продължението на "Борат", Мария БакаловаМария БакаловаМария Бакалова е българска актриса. Известна е с ролята на Тутар Сагдиев в „Борат имаше главни роли в комедията "Убийствена игра" ("Bodies Bodies Bodies”) и драмата за съзряването "Fairyland". Тя също така озвучава кучето Космо в хитовия в момента "Пазители на галактиката, vol. 3".

Последвайте канала на

Владимир Василев
1492 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Хари

2023.05.22 | 14:17

4
Яка селска грозданка. Тая политическа помия Борат е трудно да се нарече филм. Също колкото Джо президент. Иначе евала. Нека я връткат по Холивуд, с филми тъпизми

2023.05.22 | 12:19

3
бакалката нещо снима само в треторазрядни бюджетни продукции. Нещо не я поеха големите режисьори. скорсезе не я иска.
KRAVAR

2023.05.22 | 12:01

2
drisnq ot diariq!
Stamatis

2023.05.22 | 10:58

1
Залезе милата тя!

Добави коментар

Водещи новини