Още един ден, в който молитвите биват чути

pixabay
share

Луната е в знак Козирог, където ще остане до 00:46ч на 18 август

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Смело решавайте трудни задачи. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.  

Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично срещу снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: ”Бъдете по-дебелокожи днес!” 

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката. 

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 18:38ч

Ден на Бялата Луна, ден на любовта, на Христос и християнската вяра, на милостта и състраданието. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост. Добре  е да се посвети повече време на дома, семейството.

Символи - Чаша (Чашата на Граала), сърце. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

В този ден Кармата се активира

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. 

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. 

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс - Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 18:38ч на 16 август до 19:25ч на 17 август

Водещи новини

Още новини