Ден за справедливост и въздаяние на минали грехове

  • 25 юни 2024 06:00

  • 11410
  • 0
Ден за справедливост и въздаяние на минали грехове
© pixabay

Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 юни

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:07ч на 26 юни

Този лунен ден е неблагоприятен. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. В него се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е леко замъглено. Енергията на деня може да ви накара да почувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка. 

Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства и по-слаба психика. Хората сега са много податливи и възприемчиви към всякакви внушения и изкушения. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние, тъй като лесно се влиза в заблуждения и се правят грешки. 

Тежък период за бизнес. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са неосъществими – те са съблазън и илюзия. Първо добре обмисляйте своите действия и постъпки и чак тогава започнете да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши вероятно с провал. 

Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката. 

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите лесно отношенията си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва. 

За да изкарате по-лесно този ден, трябва да пестите енергията си. Отделете време за почистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Също така, денят е благоприятен за разходка на открито.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти. Неудачен ден за работа с растенията в градината. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11410 0

Водещи новини