Енергията на деня е много силна, трябва да сте много внимателни и предпазливи

Pixabay
share

Луната е в знак Везни до 17:54ч.

През този период можете лесно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на нуждите на другите. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Луната е на празен ход от 01:50ч до 17:54ч. Не е добре да се започват нови неща. Това време не е добро за различни видове придобивки. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не се препоръчва да се решават проблеми. Луната на празен ход често поставя хората и ситуациите в задънена улица, така че по време на бездействието си е нежелателно да започвате нови неща.

В 17:54ч Луната преминава в знак Скорпион.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:25ч.

В 9 лунен ден могат да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Настроението е променливо. Сега организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно. Хубаво е да е много светло около вас.

Следва 10 лунен ден от 14:25ч на 14 юли до 15:30ч на 15 юли

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Това е много ползотворен ден.

Символите на лунния ден са корона и лабиринт. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания. В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва, силите могат да започнат да бликат като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на отношенията с хората, в семейството, решаване на проблеми, както и подобряване на дома.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзки и контакти. Добре е да отделите време за родители, близки роднини, бъдете повече време с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение.

Болестите започнали в това време са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

10 лунен ден не е добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 юли

Водещи новини

Още новини