Седмичен хороскоп от 8 до 14 юли

  • 08 юли 2024 08:51

  • 5861
  • 0
Седмичен хороскоп от 8 до 14 юли
© pixabay/Ивелина Пенчева

Астро-аспекти

На 8 юли Венера секстил Уран

На 8 юли Меркурий секстил Юпитер

На 11 юли Слънце тригон Сатурн

На 11 юли Венера тригон Нептун

На 11 юли Венера преминава в знак Лъв

На 12 юли Венера опозиция Плутон

Луната през седмицата преминава в знаците –  Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 9, 10, 11, 12 (до 12:21ч), 13 (след 13:20ч), 14 (до 14:25ч) юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  8, 9, 11 (след 11:20ч), 12 (до 12:20ч), 13 (след 13:20ч), 14 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

09.07. 09:05 - 09.07. 16:49
12.07. 04:56 - 12.07. 05:08
14.07. 01:50 - 14.07. 17:54
 

Седмичен хороскоп от 1 до 7 юли

Овен – Имате всички шансове и възможности да направите толкова промени, колкото искате. В този период ще можете обективно да оцените собствените си слабости. Имате достатъчно енергия и стабилност, за да изпълните всички усилия. Все пак се грижете за себе си и укрепвайте имунитета си. Благоприятен период в партньорските отношения – вие сте много привлекателни и просто блестите и партньорът ви ще го забележи – и звездите няма да имат нищо против, ако интересът му бъде събуден чрез малка доза (само една щипка) ревност.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Телец – Бъдете внимателни с предложенията, за които не сте сигурни – сега е по-добре да запазите „хладен ум“ и да вземете решение по-късно. В този период се отнасяйте сериозно към всички свои задачи и задължения, за да не пропуснете нещо важно, на което не сте обърнали достатъчно внимание. Може да ви се отворят чудесни възможности: това, което преди ви се е струвало недостижимо, сега можете да получите с лекота. Съкровените ви мечти биха могли да се сбъднат. Очакват ви много романтика, радост и срещи с приятели.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Близнаци – Възможно е през този период да не сте в най-добро настроение и да ви е трудно да събудите някакъв ентусиазъм, което ще се отрази и на отношенията с партньора ви, който няма да разбере какво се случва, докато не му го кажете открито. Не е във ваш интерес да правите важни промени в този момент. Свободните от вас може да срещнат някой, който може да не е нов в тяхната среда, но е оставал незабелязан досега - ще откриете, че скромността и незабележимостта понякога крият дълбоки ценности и добродетели, които цените.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Енергийното ви ниво ще варира през този период, така че ще има дни, в които ще се чувствате изтощени. Стремете се да се балансирате чрез умереност във всички области. Възможно е да ви нападне безпричинна меланхолия и нежелание да правите каквото и да било. Може би просто е време да отидете на почивка? Отделете време да се погрижите за себе си и за близките си. Това ще внесе баланс и позитивност във всички аспекти на живота ви. Занимавайте се с дейности, които ви носят радост и намаляват стреса.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Лъв – Спрете да бързате! Може да забавите малко темпото и да дадете приоритет на почивката тази седмица. Възможен е спад на енергията в средата на периода. Правете неща, които ви удовлетворяват, може да е хоби или нещо, в което сте най-добри. Опитайте се не само да работите, но и да се разхождате, да се отпуснете, да съзерцавате и размишлявате. Ако сте във връзка, подправете нещата с някои спонтанни актове на романтика. Време е да се посветите повече на семейството си.

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 8, 9

Дева – Комуникацията с ръководството ще бъде по-трудна от обикновено – бъдете търпеливи и се опитайте да не реагирате бурно, а изчакайте подходящия момент. Вярвате или не, приливът на творческа енергия може да наруши фокуса ви - ето защо трябва да насочите вниманието си към обикновените неща. Чувствате се добре, но се погрижете за укрепване на имунната система – чрез балансирано хранене, редовен сън и движение, но и повече смях. Много от проблемите ви ще се решат от само себе си и нещата ще се развият успешно.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Везни – Чувствате се енергични тази седмица и сте готови да си поставите нови цели. Може да откриете интереси, които никога не сте подозирали, че имате. Вашата решителност ще ви позволи успешно да разрешите много проблеми, които възникват. Това е страхотно време да съберете стари приятели и да организирате събиране. Някои пътувания и бягство от тълпата също не са изключени. Ще се насладите на добра почивка! Обърнете внимание на разходите, не се подвеждайте по хедонизма.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Скорпион – Тази седмица сте изключително креативни, имате страхотни идеи за подобряване на работата, реорганизиране на съществуващи задачи. Вие сте отлични и в решаването на трудни проблеми, сложни взаимоотношения, така че мнозина ще поискат съвет от вас. Звездите обаче ви предупреждават да не вземате внезапни решения преди уикенда, особено ако е необходимо вашето съдействие по семейни въпроси. Има голяма вероятност да не успеете да намерите правилния подход, не само да не разберете проблемите на другите, но и вие самите няма да имате ясна посока. 

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Стрелец – Успешни са деловите разговори и срещи. Способността ви грациозно и без колебание да влизате и излизате от предизвикателни ситуации ще бъде вашият билет към успеха. Обратът, който желаете, е на хоризонта и скоро пред вас ще се открият възможности, които са ви убягвали известно време или дори не сте ги забелязвали. Емоциите ще бъдат изключително силни и ще повлияят на живота ви в различни сфери. Споделете притесненията и очакванията си с любимия човек – ако не ви помогне, ще помогне на него.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – Някои съмнения, които сте имали в работата, ще бъдат разрешени и ще имате ясна посока, в която искате да вървите и която смятате, че ще ви донесе успех. На хоризонта се появяват нови възможности; ходът на някои събития може да се обърне в желаната от вас посока. Не бързайте да поемате инициативи в работата: вашите планове може да бъдат сметнати за ненадеждни и дори авантюристични. Слушайте тялото си и не се напрягайте твърде много. Не забравяйте да си починете и да презаредите, когато е необходимо. 

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Водолей – Ако планирате конкретно действие, обмислете внимателно вашата позицията пред конкурентите си, преди да решите как да продължите. Ако сте допуснали определени грешки в предходния период, сега ще трябва да се изправите пред тях – не бягайте от критики и възражения, а ги признайте и поправете нещата. Не пренебрегвайте сигналите на тялото, въпреки че имате достатъчно енергия, за да се справите с незначителни смущения. През почивните дни за вас ще бъдат много важни срещите с приятели и активният отдих.

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 8, 9

Риби – Ако сте във връзка, покажете на партньора си, че може да разчита на вас. Проявете постоянство и стабилност, защото неочакваните реакции и поведение могат да ви отчуждят един от друг и да се създаде напрежение, което ще продължи. Свободните Риби ще бъдат много заети със срещи, кратки пътувания, социални ангажименти, което звучи много забавно. Ще се забавлявате и ще получавате много внимание, което ви е напълно достатъчно в този период. Вярвайте, че Вселената ви пази гърба и че предизвикателствата, пред които сте изправени, са предназначени да ви помогнат да растете. 

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5861 0

Свързани новини

Водещи новини