Не предприемайте и не започвайте нищо в този ден

Pixabay
share

Луната е в знак Рак до 16:10ч на 24 август

Луната в зодиакалния знак Рак ни дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:20 на 23 август до 03:17ч на 24 август

Символ на деня са жабата, блатото. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. В този ден сме висшите сили ни тестват за степента ни на егоизъм. По-чувствителните хора няма да се чувстват добре. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, от физическо натоварване, да почивате повече и да не хабите силите си. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи. Особено внимателни да бъдат шофьорите.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Препоръчва се въздържание от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 6 слънчев ден - Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Водещи новини

Още новини