Румен Овчаров съди шефа на АЕЦ "Козлодуй"

share

Румен Овчаров съобщи днес, че ще съди шефа на АЕЦ "Козлодуй". "Аз ще потърся съдебна отговорност от лицето Валентин Николов", каза Овчаров, цитиран от "Труд".

Стара стратегия на Бойко Борисов е когато загуби битка на полето на аргументите и фактите, да я превежда на полето на компроматите и мърсотиите. Слугинаж да изпълнява мръсни поръчки винаги има. Бог да пази България, ако Яне Янев и Николай Бареков ни пазят от корупцията в страната. Има една чудесна мисъл - "Когато те лаят помияри, не е задължително да заставаш на четири крака". Нямам намерение да заставам на четири крака, но когато на помиярите им обръщаш гръб, те си мислят, че се страхуваш от тях. Валентин Николов представлява атомната електроцентрала в Козлодуй и като такъв няма право да прави непозволени и манипулативни внушения", допълни Овчаров.

"Разбрах, че Румен Овчаров ще ми завежда съдебен иск, затова аз ще заведа контраиск срещу него със същите обвинения. Нямам какво да крия, нямам никакви връзки с организираната престъпност. Не си спомням в изявленията си да съм обвинил г-н Овчаров в каквото и да е. Продължавам да твърдя, че той има интереси в енергетиката и това е публична тайна", казва от своят страна Валентин Николов.

Водещи новини

Още новини