Валентин Николов ще заведе съдебен контраиск срещу Румен Овчаров

  • 19 септември 2012 19:07

  • 1015
  • 2
Валентин Николов ще заведе съдебен контраиск срещу Румен Овчаров
©

Контраиск за клевета срещу Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в ще заведе изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, съобщи TV7.

Според Николов повод за неговия иск са направени по време на пресконференция в централата на БСП намеци за връзки на изпълнителния директор на атомната централа с организираната престъпност. "Ако имат предвид, че трите ми години в парламента и срещите ми с тях, то тогава приемам обвиненията", иронизира Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,. Той допълни, че не е обвинил в нищо конкретно Овчаров, освен че има интереси в енергетиката и в АЕЦ "Козлодуй".

По думите му, това е логично - достатъчно е да се набере името на депутата от Коалиция за България в интернет, за да излязат "доста неща".
Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, посочи още, че в момента заради "огромния скандал" с проекта за АЕЦ "Белене" се създава временна комисия в парламента. Той допълни, че ГЕРБ, а и други политически партии, ще подкрепят създаването й. Според него, по време на работата на комисията ще излязат много схеми и интереси.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1015 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.09.20 | 19:29

2
Да ги съди без жал и милост. Ясно е щом бсп се припознават гузни негонени и бягат. Това е първата стъпка националните предатели да си получат заслуженото
МАЗНИ КРАДЛИВИ И ТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ ОТ ГЕ

2012.09.20 | 19:29

1
БЪЛГАРИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ ЛЪЖАТ - ЕС ИСКА НЕОБРАТИМОСТ ПРИ ЗАТВАРЯНЕТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ЕНЕРГОБЛОКОВЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ , ЗАТОВА ПОСТАВИХА КЕЛЕМЕТО ИЗМАМНИК НИКОЛОВ ЗА ДИРЕКТОР В КОЗЛОДУЙ !!!БЪЛГАРИ НИЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ ОТ НАСТОЯЩИТЕ ПОЛИТИЦИ - УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИТЕ !ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - ТУРЦИЯ ЗАПОЧВА СТРОЕЖ НА АТАМНА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ ПОЧТИ НА НАШАТА ГРАНИЦА !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини