Сачева: Опитваме се да спасим неспасяемото

Булфото
share

Определено смятам, че ситуацията в село Воден вълнува повече хората. Политическата нестабилност влияе върху много процеси в момента – върху това, че редица важни решения не могат да бъдат взети, коментира пред журналисти Деница Сачева от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Когато призовавахме за разум в първия мандат, не получихме такъв, сега се опитваме да спасим неспасяемото и ПП-ДБ се опитват да се представят за жертва на проблем, който те сами създадоха, заяви тя.

ПП-ДБ връща втория мандат, нямат решение и за третия мандат

Сачева днес имала намерение да се свърже със социалния министър, за да уточнят какви са възможностите за социално подпомагане на пострадалите и не възнамерявала, по думите ѝ, да се занимава с декларации и "други празни приказки".

Колегата ѝ Христо Терзийски коментира, че се отива на избори. Избирателите видяха, че само ГЕРБ иска да поеме политическа отговорност за управление, добави той.

Вчера ПП-ДБ проведоха поредица от срещи с политически сили в Народното събрание, включително с „Възраждане“, в търсене на подкрепа за предложената от тях декларация за намиране на изход от политическата криза.

Водещи новини

Още новини