Раздорите във "Възраждане" продължават - жената на Николай Дренчев напуска партията

Фейсбук
share

Днес доверието на председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, след като ме изхвърли без обяснения от страницата на Възраждане – Ловеч, която създадох и администрирах през годините.

Това написа на личната си страница във Фейсбук Красимира Дренчева, съпруга на Николай Дренчев, който по-рано днес бе изключен от парламентарната група на "Възраждане". Ето какво още сподели тя: 

Дренчев призна, че не знае откъде точно е изключен, но обяви: Обмислям да напусна "Възраждане"

"Предполагам същото ще се случи и със страницата ми, където също има права. При това положение, за мен няма друг вариант освен да напусна партията, в чието създаване участвах. Няма да говоря за жертвите, които съм правила (както и децата ми) – не са били за Костадинов, били са за Родината. Всичко си заслужава, ако съм отворила очите поне на един човек да се бори за нормалност и за достоен живот. Жалко, че понякога нечие его тежи повече от тези неща! Възраждане е плод на усилията на много хора. Има много достойни сред тях. Няма да кажа нищо срещу никого от организацията. Но достойни са и Александър Арангелов и Иво Русчев. Подкрепям, разбира се и съпруга си – почтен и принципен. Тежко е да загърбя 10 годишен труд, надеждата и вярата, които са ме водили през годините, но всичко се гради, а достойнство не мога да си позволя да загубя. Напускам партията с чиста съвест!". 

Водещи новини

Още новини