Волен Сидеров: САЩ ни вкарват в опасна игра (видео)

Булфото
share

Промените ми в отношението ни към ГЕРБ са принципни, докато при Яне Янев е тъкмо обратното. Той наричаше вицепремиера Цветан Цветанов мафиот, а сега иска да му вдига паметник. Янев минава всички граници на разумното поведение в политиката. Сигурно е изпаднал в някаква зависимост, защото е разследван за фалшифициране на подписката за конституционни промени.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той коментира и атентата в Бургас. Сидеров се усъмни как се появила шофьорската книжка на предполагаемия атентатор след силния взрив. "Това ми прилича на атентата в САЩ от 11 септември, когато всичко беше сринато и изпепелено, а изведнъж ФБР извади отнякъде документите за самоличност на петима араби", заяви той.

"Ние многократно сме предупреждавали, че в България действат радикални ислямисти и има спящи терористични клетки. САЩ ни използват като пешка в играта да се нападнат Сирия и Иран. Управляващите ни продължават да нямат собствено виждане, надяват се, че ще ни опазят ЦРУ и МОСАД. Това не може да стане - нито те, нито бойните кораби на НАТО. Можем да се опазим сами, ако службите ни действаха както трябва. Те обаче бяха разсипани и беше обявено, че България няма врагове. В този конфликт ние не трябва да вземаме страна, не трябва да ставаме терен за него. Ние обаче станахме терен, предоставяйки на американците военни бази", каза още Волен Сидеров.

По думите му, в момента ГЕРБ управлява страната с мнозинство от купени депутати. "Имаме основание да говорим за търговия с влияние сред ръководството на управляващата партия. Ако има някакво останало достойнство я тях и в премиера, Бойко Борисов трябва да подаде оставка и да бъде съставен правителство на националното спасение", категоричен бе лидерът на "Атака".

Водещи новини

Още новини