ГЕРБ издигат пак кандидатурата на Стефан Радев за кмет на Сливен

Фейсбук
share

Настоящият кмет Стефан Радев отново ще е кандидатурата на ГЕРБ Сливен за местните избори през есента, обяви Десислава Танева - областен координатор на партията. Тя посочи, че не вижда друга подходяща кандидатура и във вътрешнопартиен план няма колебания или алтернативи, пише "Дарик".

„Имаме официална процедура  по устав, която още не е минала, но имаме консенсус в нашата организация по отношение на следващ мандат на Стефан Радев“, каза още Танева.

По повод предизвикателството за „общо обединение и добрите сили“ Танева коментира, че в партията няма притеснение от това, което заявяват опонентите им в политиката.

„Всякакво предизвикателство като обединение го приемаме, но само ако стъпва на реални управленски тези. В обединения, стъпващи на политически PR или  политически маркетинг, в дебат няма да влизаме“, обяви още Танева.

Йорданка Фандъкова няма да се кандидатира отново за кмет

Председателят на ОбС Сливен Димитър Митев допълни, че на местните избори ПП ГЕРБ отново ще покаже уважение към своите политически опоненти и няма да прави черен PR.

„Ние нямаме политически врагове, а политически опоненти, с които ще опитаме да се преборим и да спечелим местните избори“, каза още Митев.

Водещи новини

Още новини