Отцепник от ИТН ще сезира Гешев да разкрие дали е купен

Булфото, архив
share

От 13-ти миналия месец от нашата пресконференция за напускане на ИТН навсякъде се говори за купуване на депутати, тоест ние, отцепниците, сме купени. Ако прокуратурата е на мястото си, досега тя е следвало да се самосезира от тези изказвания. Ако тя не се е самосезирала, което  е много лошо, използвам ефира ви да сезирам главния прокурор да предприеме всички действия да разкие обективната истина, да изиска всички документи, факти и  доказателства, на които се основатат тези твърдения. Аз съм готов да се откажа от депутатския си имунитет. Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS Иво Атанасов, независим депутат, който се отдели от групата на ИТН.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Той посочи и тези, които са изказали публично твърдения за купуване на депутати - по думите му Слави Трифонов, Тошко Йорданов, Делян Добрев, Румен Радев, Мустафа Карадайъ и Бойко Борисов.

Иво Атанасов: "Има такъв народ" е виновен за свалянето на правителството

Иво Атанасов обяви, че все още не е решил дали ще гласува за кабинета "Василев", тъй като е получил управленската му програма и законодателната програма на парламента вчера.

За него водещи са не само политиките и програмите, а и хората, които ще ги изпълняват. "Аз не искам да бъдат извадени хора от нафталина, които да ни бъдат дадени в 12 без 5 като членове на правителството. Мога да не се съглася, ще го реша в утрешния ден. Говоря от свое име. Указания няма кой да ми дава", категоричен бе Атанасов.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Водещи новини

Още новини