Пламен Шалъфов от ПП: Огорчен съм, че Румен Радев не излезе на площада при гласуването на оставката на Никола Минчев

NOVA NEWS
share

Няма да знаем до последния момент дали сме си осигурили мнозинство. Хората, които остава да привлечем са 6 депутат. И те се пекат на бавен огън.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Това каза в предаването "Офанзива" на NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме промяната" Пламен Шалъфов. Той отрече да предлагат пари на депутатите и повтори: „Предлагаме им да се включат в една кауза – и то това е каузата, заради която те са се включили в ИТН. Вярвам, че хората, които се отцепват, са с чисти помисли," допълн депутатът.

След няколко дни френското предложение предстои да влезе в Комисията по външна политика на НС, да бъде представено от техния министър – г-жа Генчовска. И чак тогава ще видим детайлите,” коментира Шалъфов и горещата тема за Северна Македония и Френското предложение. Той очаква идната седмица да има всички детайли по предложението. „Тук няма заповед, никой не ни насилва да правим каквото и да било. Всичко зависи от парламента,” подчерта депутатът.

Напрежение пред НС: Протестиращи в подкрепа на Никола Минчев замерват с вода депутати от ИТН, "Възраждане" и ГЕРБ

Той сподели, че е огорчен от от това, че президентът Румен Радев не е излязъл на площада при гласуване на оставката на Никола Минчев. „Надеждата е, че някой му дава грешната информация и той е объркан. Предстои да видим дали е така.”

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Водещи новини

Още новини