Мартин Димитров: Цветанов да си гледа ГЕРБ, а не да се меси в СДС

share

В българската десница емоциите са толкова силни, че може да се изгори един юрган заради даден човек, каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият лидер на СДС Мартин Димитров.

По думите на синия депутат, липсват здраво мислещи хора, защото ако имаше такива, Синята коалиция ще бъде факт на предстоящите парламентарни избори.

Димитров призова, че е крайно време да се спре лъжата в политиката. Думите му дойдоха по линия на Меглена Кунева, която е използвала клип на СДС. Според десния политик, тя трябва да представи клип с конференция на Сергей Станишев.

Мартин Димитров каза още, че най - важно е да има СДС и СДС да промени ситуацията в политиката. Бившият лидер обяви, че официално Ваньо Шарков е кандидат за председател на партията. Според Димитров, ако Цветан Цветанов започне да си гледа партията и МВР, Шарков има реални шансове да оглави СДС. Мартин Димитров каза категорично, че му е писнало от намесата на външни лица в партията и обяви, че слабата десница е от интерес за ГЕРБ. Той дори каза, че заради управляващите се разваля и Синята коалиция.

Водещи новини

Още новини