Мартин Димитров: ГЕРБ са виновни за разпада на "Атака" и на РЗС

  • 17 май 2012 08:43

  • 639
  • 2
Мартин Димитров: ГЕРБ са виновни за разпада на "Атака" и на РЗС
©

"Мога да кажа, че разпадът на „Атака” и РЗС е пряко действие на ГЕРБ.

Това заяви лидерът на СДС в оставка Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, в интервю за БНТ, „Денят започва”.

"Сега СДС само ще води битка за своето оцеляване. Най-голямото ми безпокойство е, че за първи път се поставя под съмнение влизането на СДС в следващия парламент”, коментира Димитров.

По отношение на лидера на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви: „Винаги съм казвал, че дебатът „за” или „против” Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е излишен”. „Аз с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - няма да се занимавам. Аз искам коалиция с ДСБ, а не с Костов”, подчерта Димитров.

"СДС и Синята коалиция беше алтернативата на ГЕРБ, силна алтернатива”, коментира синият лидер в оставка. „А оттук нататък цялата кампания до парламентарните избори ще бъде такава – че се вкарахме в един много глупав филм”, заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

На въпрос кой ще поеме поста му, Димитров каза, че отдавна е готвил свой наследник за лидер на СДС.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
639 2

Коментари 2

Добави коментар
Добромир Димитров

2012.05.17 | 18:47

2
Браво бе МАРТИНЧО ти най-накрая май,че взе да познаваш за задкулисните игрички на ГЕРБ. Разбрахте ли колко сте били глупави- когато Сергей Станишев Ви молеше всички чалга-депутати да го подкрепите във ВОТА срещу Правителството - Вие се дърпахте като кози на лед и пълзяхте след Бойко Борисов. Искате после ние обикновените българи да Ви подкрепяме - че защо- нещо въобще да сте направили ПОЛЕЗНО за България ???
Теодор Адорно

2012.05.17 | 18:47

1
Господина с очилата, приличащ на недоразвит десетокласник, чували се какво говори? Каква алтернатива е СДС? Много се вживя в ролята на политик. С или без ДСБ, такива като него и Костов прогониха и колегите си и елетората и вече отдавна са мумии без пълнеж. Такч, че да хваща полето и дим да го няма, че грози екраните и плаши децата!

Добави коментар

Водещи новини