Ваньо Шарков: Не трябва да допуснем БСП във властта

  • 25 юни 2012 08:40

  • 1048
  • 2
Ваньо Шарков: Не трябва да допуснем БСП във властта
© Булфото

Искам да стана председател на СДС, защото с тази партия са свързани 22 години от живота ми. За тези години съм натрупал опит, който може да помогне на мен и колегите ми да възродим СДС. Лидерът трябва да бъде избран от хората, които наистина вярват в партията и каузата й. Не вярвам, че външни фактори, колкото и да "милеят" за СДС, могат да повлияят на избора.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от Синята коалиция и кандидат за председател на СДС Ваньо Шарков.

"Нашата партия е управлявала страната, когато е обединявала гласовете на десните сили. Нашият противник не е ДСБ, противникът ни е БСП. Ако на парламентарните избори догодина се случи така, че трябва да се формира мнозинство, което да не допусне левицата във властта, ние сме длъжни да го направим. Не само в СДС, а и в ДСБ има хора, които смятат, че самостоятелно могат да превземат Вселената. Не трябва да допуснем да се явяваме самостоятелно на изборите, защото това ще бъде напразно хабене на усилия и най-вероятно ще се случи така, че и двете партии ще останат извън парламента", посочи той.

Според Шарков няма нищо дясно в политическия проект на "Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. "За мен тя не е подходящ политически партньор за нас. Кунева се опитва да ни открадне историята и хората ни", каза кандидатът за председател на СДС.

Ваньо Шарков заяви, че евродепутатите на Синята коалиция ще сезират европейски институции за промените в Закона за горите. Той се опасява, че заради закона, който по думите му е лобистки, страната ни може да бъде санкционирана от Европейската комисия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1048 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ха

2012.06.25 | 20:13

2
всички мразят бсп, каква ли изненада :D
ftf

2012.06.25 | 20:10

1
Bravo!ZA Vanio Sharkov!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини