Борисов: Хванахме манипулацията и на изборите

Бойко Борисов, фейсбук
share

Човек много трябва да си мери думите, защото трябва да използва най-обидните епитети за Радев и неговата шайка. Вчера и днес 400 българи си загубиха живота заради тяхната надменност, лукавост, измамност, паника. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ситуацията с коронавируса. Бившият премиер беше на посещение в Перущица. Заедно с него беше и бившият директор на УМБАЛС „Пирогов“.

Според Борисов се е изгубило ценно време през лятото, за да се подготви системата и да се засили ваксинацията.

„Трябваше лятото, когато Макрон, Меркел, Байдън налагаха забрани за който не е ваксиниран, да се вземат тези мерки. Да, не са популярни, тежки са, педизвикват протести, но сега целият свят е освободен“, коментира още той.

Борисов пред КНСБ: Мерките на сегашните управляващи са до изборите. Бог високо, Радев далеко!

Борисов коментира и темата за изборите. По думите му стана ясно, че ГЕРБ-СДС виждат опит за саботаж, защото на пробното гласуване с машини ще се показва само първата страница до номер 20, а коалицията е номер 32. Тоест, смята Борисов, техните избиратели са ощетени.

„Хванахме манипулацията и на изборите. Изведнъж такъв вой се надигна, че щели да се броят квитанциите. Не сме против машинния вот, подкрепяме го, само че софтуерът знаем, че го пипате“, каза той.

Водещи новини

Още новини