Асен Василев: Ще спечеля дебат с Борисов, българите трябва да знаят как се харчат парите им

  • 31 октомври 2021 18:38

  • 7080
  • 104
Асен Василев: Ще спечеля дебат с Борисов, българите трябва да знаят как се харчат парите им
© Нова телевизия

Поисках дебат с Борисов, защото той си позволи да каже, че установените кражби не са кражби и ние сме неграмотни. Сигурен съм, че ще спечеля този дебат. Това каза в предаването "На фокус" по Нова телевизия съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и бивш служебен министър на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Изключително важно е този дебат да се проведе, защото българските граждани заслужават да знаят как се харчат парите им. Ако не знаем как се харчат парите ни, не знаем с колко пари разполагаме за здравеопазване, за образование и за другите ключови сектори, заяви Василев.

Оказа се, че язовирите са строени на четири пъти по-високи цени. 400 млн. лева са отишли не по предназначение. В "Автомагистрали" също имаме раздадени около 1-1,5 млрд. лева. Плащано е на двойни и тройни цени, а още нищо не е построено. В здравеопазването имаме шефове на болници, които получават огромни заплати. Дали тези пари могат да бъдат върнати, зависи от прокуратурата. По-важното обаче е да не продължат да бъдат харчени по този начин, а да бъдат харчени разумно и нормално. Тогава те ще стигнат за много повече дейности, посочи съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Асен Василев предизвиква Бойко Борисов на дебат

Попитан как ще се отрази на изборите казусът с канадското гражданство на другия съпредседател на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" – Кирил Петков, Василев каза: "Това ще решат избирателите. Всеки има глава на раменете си да прецени. За мен това е казус, който е абсолютно безпредметен как ще се управлява България, за да водим един по-добър живот".

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на коментира, че не смята, че Кирил Петков е подвел президента Радев. Г-н Петков направил абсолютно всички необходими действия, за да се освободи.

По думите му не е случайно, че Конституционният съд обявява решението си по казуса непосредствено преди изборите. По-притеснителното за мен е, че Конституционният не даде възможност на г-н Петков да с защити, отбеляза съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Попитан какво е отношението му към транссексуалните, Василев заяви: "Трябва да имат права каквото всички граждани. Но това не означава, че те от различен пол".

Той каза, че по време на обиколките из страната хората не се интересуват толкова от въпроса за биологичния пол: "Хората ги интересува как техният живот реално да стане по-добър. Ние можем да обещаем спирането на течовете и реинвестирането на тези пари в социалната сфера, в култура, в образование, в здравеопазване. И това нещо да се случва не само през следващите четири месеца, а през следващите четири години".

Попитан дали заедно с Кирил Петков са се оправили от българската политика, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на посочи: "Не бих казал. Ние бяхме с ясно съзнание какви кофи с помия ще се излеят върху нас. Спирайки 8 млрд. лева течове, означава, че спираме 8 млрд. лева да отидат у някого".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7080 104

Свързани новини

Коментари 104

Добави коментар
Ivan

2021.11.10 | 23:50

104
Ste specelis na sveti nikoga...pa ni togava Na Borisov nemoze ni voda da mu nosis ,no pred izbori moze gluposti da tropas kolko si iskas !!!

2021.11.01 | 18:53

103
ⲀⲔⲞ ⲞПⲞⲢⲎⲀⲦⲀ ⲦИ ⲦⲞЧⲔⲀ Ⲉ ⲤⲎИⲘⲔⲀ Ⲥ ЧⲈⲔⲘⲈДЖⲈ, Ⲉ ⲤЪⲘⲎИⲦⲈЛⲎⲞ ДⲀ ⲤПⲈЧⲈЛИⲰ ⲔⲀⲔⲂⲞⲦⲞ И ДⲀ БИЛⲞ! Ⲁ 3Ⲁ ДⲢⲨГⲞⲦⲞ ⲎЯⲘⲀⲦⲈ ⲔⲀПⲀЦИⲦⲈⲦ ПⲞ ПⲢИⲎЦИП, ЧⲈ ДⲀ ⲤПⲈЧⲈЛИⲦⲈ...
Vv

2021.11.01 | 10:54

102
Отново кьорфишеци за кражбите. Когато Лора Крумова му каза, че в докладите му за тези кражби има само общи приказки, без нищо конкретно, мълча като ... Изпълнява поръчение на Радев да очерни всичко, създадено от предишните. Кой ли му вярва, особено след Спецов. И след като ортака му, знаейки какъв е закона без да му мигне окото подписва фалшива декларация.

2021.11.01 | 10:47

101
Кокорчо! Крадец мръсен не те искаме.

2021.11.01 | 06:36

100
Крадеца,вика,дръште, крадеца, ти асане, си, Мутра лажлива,

2021.11.01 | 06:32

99
Деб.ата си го води с колегите измамници и крадци, като влезеш в затвора
Ехххх

2021.11.01 | 03:09

98
Асене,я марш улево,бе селски !
₪Зверобой-Отмъстител₪

2021.11.01 | 00:43

97
☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът, и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове! ☞Ще извадя бавно всички зъби на вас, крадците дето сте влизали в моите имоти без знанието и разрешението ми, и сте сменили вратата ми без моето съгласие! ☞После ще ви одера живи, и щи ви пека на бавен огън, докато пукнете! ☞Прошка за никого! ☞ЩЕ СЕ ВЪРНА! ☞И ще раздам справедливост всекиму! ☞Който се мисли за недосегаем, ще познае яроста ми, и ще бъде пратен в огненото жупелно езеро на Ада, където ще се пържи во век и веков! ☞Казах☜
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.11.01 | 00:42

96
Вместо вместо анти-болшевишка революция и борба за свобода на барикадите, БГ-овцете избират да си умират вкъщи, като подли санирани доносници-предатели-комунисти без история. Заслужавате си съдбата ДЕБИЛИИИИИИИИИИИИИ!
☞Дрaгyнoв☜

2021.11.01 | 00:41

95
♣♣Сатаната-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на уродливия ДЕМОН да се върне преизподнята?!♠♠

Добави коментар

Водещи новини