Мустафа Карадайъ отговори на Христо Иванов

Bulphoto/архив
share

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ отговори на Христо Иванов, който прочете декларация от името на "Демократична България" от парламентарната трибуна.

Той нападна Иванов и го обвини, че руши демокрацията в България.

ДБ иска кабинетът да бъде изграден от качествени личности - Кирил Петков, Асен Василев и проф. Денков

"Твърдите, че споделяме общи либерални ценности. Не! Дори и на книга нищо не споделяме с вас. Между вас и нас има морална пропаст", каза Карадайъ. "Много добре знаете, че чялото си е бяло, а не черно", поясни той.

„Вие търгувате и рекетирате всяка власт", продължи с нападките Мустафа Карадаъй.

"Г-н Иванов не използвайте реториката да защитавате беззащитността си с ДПС. Вие сте продукт и представител на една олигархична медийна група.  Това е пример за овладяната държава. Влизат например Иван Кръстев, българският конфуций. Влизат хора от НПО-ота.  Повечето са хора и наследници на комунистически фамилии. Наричаме тази група организирана престъпна група, защото завладяха куп сфери“, каза още той..

"Десетилетия наред извършвате активен поличически инженеринг, вкючително и отвън. Разцепихте СДС и НДСВ. Правите го и по отношение и на ГЕРБ под давление от чужди сили. Вие рушите демокрацията в България. Без да се явявате на избори имате министри във всички правителства“, продължи той.

 

Водещи новини

Още новини