Борисов: Ще се борим за демокрацията

Фейсбук
share

Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

Експремиерът проведе срещи с редица кметове на малки населени места в област Сливен, които разказаха как са били подслушвани, разпитвани и задържани преди предсрочните парламентарни избори. Срещите се провеждаха в дома на бившия земеделски министър Десислава Танева.

"За всички става ясно как са спечелени „най-честните избори“, с най-ниската избирателна активност за всички времена. Всичките машинации и терор по изборите бяха направени, за да може сега в парламента да текат седянки. Такова безобразие, толкова ниско продаваемо шоу никога не е било", допълни Борисов.

"Кадрите на БСП и ДПС отдавна са назначени и сега се борят да ги узаконят под някаква форма. ДПС уж няма да са във властта, но ще си работят заедно. Не знам Христо Иванов как се чувства в една кошница с всичките тези хора, които уж са нещо ново, а са все стари политици. Хората сега може и да ги лъжат, но накрая ще страдат, защото икономиката на държавата тръгва стремглаво надолу", заяви лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов: Не го ли е срам Христо Иванов да се подмазва на ДПС и да се целуват с Бойко Рашков? Това ли ви е демокрацията?

Водещи новини

Още новини