Борисов не бил канибал: Как ГЕРБ отвърна на Бойко Рашков

Булфото, архив, колаж
share

Г-н Борисов не е канибал. За другото може да питате г-н Рашков. Този лаконичен коментар направи Тома Биков от ГЕРБ. Той е по повод твърдения на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за сигнал за заплаха от бившия премиер Бойко Борисов.

На пресконференция днес от ГЕРБ разкритикуваха поведението на служебния кабинет.

"А дали се извършва преврат – предстои да видим. Ние твърдим, че се извършва преврат срещу демокрацията. Подменя се волята на хората и „изчегъртваш“ не ГЕРБ, а изобщо демократичния процес", възмути се Биков.

Биков: Защо Пламен Узунов напътства областните управители?

"Те подготвят някакъв сценарий, с който да спечелят изборите, само че не знаят как да го направят. Ще предизвикат хаос. Машинното гласуване ще се превърне в проблем", настоя още той.

Биков направи коментар и за изказване на служебния премиер Стефан Янев, че има опасения за "подводни камъни" при подготовката за изборите. Той напомни, че ГЕРБ е печелила последните избори и настоя, че колкото и да им харесва Стефан Янев и Румен Радев трябва да приемат това, че "в България има хора, които харесват ГЕРБ и тяхната воля трябва да се уважава, а не да се "изчегърта".

Водещи новини

Още новини