Веселин Марешки за Радев: Не знаем кой дърпа конците на този човек

Булфото (архив)
share

Казах истината на президента Румен Радев, но той не издържа. Какво лошо казах - това не е нормално време за правене на консултации. Това заяви лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки пред "Лице в лице" по БТВ. 

"Румен Радев заприлича на оня варненския кмет, който ме победи на балотажа с малко, но варненци го изгониха с камъни", каза още лидерът на ВОЛЯ.

Припомняме, че по-рано на консултации при президента, Марешки и Радев си размениха остри реплики и обиди. Срещата приключи за едва 23 минути. Лидерът на ВОЛЯ нарече срещите за изборите "израз на некомпетентност", той заяви, че президентът е "поредният случайно попаднал на "Дондуков" 2".

Политически скандал! Марешки нарече консултациите на Радев безсмислени и некомпетентни

"Тези консултации са безвъзвратно закъснели и безсмислени. Не знаем кой дърпа конците на този човек - един път казва, че изборите ще са на 28 март, после се оттегля от думите си", коментира още Веселин Марешки.

"В разгара на протестите, той излезе с юмрук напред и извика "мутри вън" и ги вкара на площада. Така той изгони свестните хора", съобщи Марешки.

Румен Радев отвърна на Марешки: Консултациите ми не са закъснели, вие закъсняхте

"Готови сме за избори, българите в чужбина ще гласуват както и досега. И на 28 март, и на 15 април ситуацията в държавите с пълен локдаун ще е еднаква", допълни още той. 

"Още през 2017 г. исках електронно дистанционно гласуване, ако президента ме беше послушал, сега нямаше да има проблем", разкри Марешки.

Веселин Марешки съобщи, че дава оценка 4,50 на управляващите за този им мандат. 

Водещи новини

Още новини