Марешки: Политическата ни програма е проста и ясна - ще се грижим за хората!

03 февруари 2021 07:48

Марешки: Политическата ни програма е проста и ясна - ще се грижим за хората!
© Кадър - Нова телевизия
865 5

Явяваме се на тези избори с една много проста и ясна програма, която включва държавна мрежа от бензиностанции. Ако не успея като политик да принудя останалите да се грижат за хората, то като бизнесмен ще го направя - ще се грижа за другите. Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

"Ако в рамките на 1 или 2 години няма изградена бензиностанция, и ако тя не продава на социални цени,  ще им дам неустойка/ обезщетение  в размер на 5 000 лева. Никой няма ангажимент към мен, трябва само да подпишат този договор", каза той по повод разпространената информация, че ще компенсира всеки гражданин, които се чувства излъган или подведен след изборите от него.

„Не аз, а хората са казали, че най-много се лъже преди избори и след лов. Крайно време е да бъде сложен край на това. Преди вота е опасно, защото тогава подлъгват избирателите с фалшиви новини за себе си и за останалите. Сега много хора ми се обаждат и казват, че съжаляват, че не са ме подкрепили”, каза политикът.

Марешки: Жал ми е за Радев, но не съм очаквал друго от президента на БСП

По думите му неграмотните не трябва да имат правото да определят правата на грамотните, те не трябва да имат право да гласуват. Марешки разказа как като бизнесмен е строил блокче с апартаменти и ги е продал на млади семейства с по едно или две висши образования за по 300 евро.

По повод обвиненията за незаконния строеж в Морската градина на Варна, Марешки заяви, че си е направил труда да прочете „пасквила”, който се е появил в една „малотиражка” на Прокопиев, срещу който имало протести за строеж на Черноморието.

„Не мога да отговарям на такива паразити. Лидерът на тази формация в момента е в Нова Зеландия, защото те така са свикнали – крадат и бягат от България. Това е политическа атака. Защо сега се сещат?

Това е декларирано с декларация пред общината. Това нещо е 80 квадрата. От едната срана са милиони българи, които са ограбвани, а от другата – 80 квадрата.

Купил съм сградата в този вид. Сменил съм дограмата и боята. Ако това беше новина, там щеше да има хиляди протестиращи.

Медиите, политиците и бизнесът трябва да служат на обществото. От тази новина не се интересува никой”, отсече той.

За Прокопиев искате ли да разберете, за „Да, България искате ли да разберете, че не са си върнали субсидията?”, попита Марешки.

„Когато помагах на учителите, когато помагах на хората, пак ме обвиняваха”, каза още депутатът.

Novini.bg
865 5

Свързани новини

Коментари (5)

Добави коментар
хаха

2021.02.03 | 09:42

148679
хахахахаха тоя сериозно ли, само ненормален би гласувал за тоя долен, грозен урод
ако не е купеният вот няма да видиш власт

2021.02.03 | 09:36

148672
Как ще се грижи след като кара с инвалидна винетка и колата му за 600 бона е към НСО на държавна издръжка, това не е ли ощетяване на държавата и следователно българският гражданин??? Каква грижа е това, кой му вярва? Долен, нагъл лъжец!!!
Godzilla

2021.02.03 | 09:26

148662
Ти си един долен,скапан,мръсен, недодялан и прост скапаняк .Мам....та мръсна, долна подлога.

2021.02.03 | 09:12

148639
КРАДЛИВО КОПЕЛЕ
бай ставри-стрг, но справедлив

2021.02.03 | 08:58

148621
На вниманието на каскета: докога ще е на свобода, този наглец ??

Добави коментар