Иван Костов: Аз не се състезавам на тази избори

Интернет
share

Каза Иван Костов, лидер на ДСБ, съпредседател на Синята коалиция в предаването на БНТ „Денят започва“.

Ние отиваме честно и коректно на изборите на 12 юни и хората ако искат техния вот да надделее да гизлязат да гласуват и днес ги призовавам на нашето тържество във ВИАС, заяви лидерът на ДСБ.

„Простатат логика на тези избори е, че навсякъде хората избират между Светослав Малинов и Румен Христов, само в София избират между двойки – кмет и президент, така че изборът в София е повлиян от двете двойки.“

В една партия има място за всички и при нас, в десницата нещата са естествени, ние нямаме нужда от големи външни, драматични промени, категоричен беше синият лидер.

Аз не се състезавам на тази избори, доверието търстя Светослав Малинов и Румен Христов и ми се иска прожекторите да бъдат насочени към тях, тях да вижда хубаво избирателя. Тези хора не са политици насадени от мен, те са израснали в една политическа среда и са показали, че имат качества за широко обществено доверие.

Не искам да гледам в огледалото за обратно виждане, защото всички знаем кой доведе Симеон Сакскобургготски в България, защото всички знаем кой плати кампанията и сглоби кабинетът му, добави Костов.

На въпрос кой е платил идването на царя в България Иван Костов посочи Илия Павлов.

Водещи новини

Още новини