Иван Костов: Аз не се състезавам на тази избори

  • 10 юни 2011 08:24

  • 1864
  • 3
Иван Костов:  Аз не се състезавам на тази избори
© Интернет

Каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, лидер на ДСБ, съпредседател на Синята коалиция в предаването на БНТ „Денят започва“.

Ние отиваме честно и коректно на изборите на 12 юни и хората ако искат техния вот да надделее да гизлязат да гласуват и днес ги призовавам на нашето тържество във ВИАС, заяви лидерът на ДСБ.

„Простатат логика на тези избори е, че навсякъде хората избират между Светослав Малинов и Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, само в София избират между двойки – кмет и президент, така че изборът в София е повлиян от двете двойки.“

В една партия има място за всички и при нас, в десницата нещата са естествени, ние нямаме нужда от големи външни, драматични промени, категоричен беше синият лидер.

Аз не се състезавам на тази избори, доверието търстя Светослав Малинов и Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в и ми се иска прожекторите да бъдат насочени към тях, тях да вижда хубаво избирателя. Тези хора не са политици насадени от мен, те са израснали в една политическа среда и са показали, че имат качества за широко обществено доверие.

Не искам да гледам в огледалото за обратно виждане, защото всички знаем кой доведе Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица в България, защото всички знаем кой плати кампанията и сглоби кабинетът му, добави Костов.

На въпрос кой е платил идването на царя в България Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - посочи Илия Павлов.

Последвайте канала на

1864 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Син избирател

2011.06.10 | 21:05

3
Според мен добрата синя комбинация за България е Светослав Малинов - президент, Владимир Кисьов - кмет на София. Светослав Малинов е най-добрата кандидатура за президент, защото той, без да е обременен от предходни управления и от каквито и да са корупционни схеми или грешки, е политически високо компетентен и ерудиран, открит, честен, в перспективна възраст, с широка обща и езикова култура ! Владимир Кисьов е подходящ за кмет, тъй като има голям държавнически управленски опит, в т. ч. и в Софийска община ! За доброто на всички българи нека да им пожелаем успех !
потърпевш

2011.06.10 | 09:16

2
Да вземеш да се махнеш от политиката, най-добре ще направиш! Моделът на работа на Костов беше, унищожение на бизнеса посредством данъчни ревизии. Точно преди да загуби властта от царя, тръгнаха масови данъчни ревизии на "ЕТ" фирми регистрирани по ДДС! Какво се случи,идва данъчния инспектор и си иска 10 000 лева рушвет и ако откажеш, следват актове по минимум 100 000 и повече лева и довеждане на фирмите до фалит. Години след това актовете падаха в съда, ама кел файда! По същата причина се изнесе и "Калиакра" от България! Масирани данъчни проверки, като не забравяйте, че собственика на фирмата е немски консорциум в топ пет на Германия и съвсем нормално хората се изнесоха в Румъния. Пък после се сърди с години на избирателите си и мълчеше като *** ***!
daniel

2011.06.10 | 09:09

1
Способност за работа от дома си и да печелите 200-500 $. Няма нужда от специални образование или опит. За повече информация, моля пишете на: didkol@abv.bg.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини