Тома Биков коментира скандала с апартаментите на Цветанов и Цачева

Булфото (архив)
share

Смятаме, че скандалите с апартаментите ще бъдат разгледани в детайл и ще бъде взето правилното решение. Цветанов е вторият човек в ГЕРБ, той е изключително авторитетен в партията. Имаше заявка, че предизборната кампания ще бъде много мръсна - така и стана. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в сутрешния блок на Нова телевизия. 

"Една строителна компания би могла да даде отстъпка на политик. За самата фирма ще е реклама, че даден политик е закупил техен апартамент", каза още той.

"Надявам се, че няма поправки в законите, за да се закупи един апартамент на по-ниска цена. ГЕРБ сме вътрешно концентрирани върху дефектите си, така че ще решим всички проблеми", допълни Биков.  

"Апартамент не се купува за един ден. Не мисля, че Цветан Цветанов би дал облаги на дадена фирма, за да му продадат по-евтин имот", коментира депутатът от ГЕРБ. 

"От ГЕРБ ще докажем своята невинност", разкри още Биков.

"Не съм навътре във финансите на Цецка Цачева, но тя не е човек с ниски доходи. Години наред беше председател на НС, а сега и министър. Тя сигурно е имала спестявания и на 100% е продала имоти в Плевен, за да си закупи апартамент в София", завърши Тома Биков.

Водещи новини

Още новини