Тома Биков: Кандидатурата на Манолова е един реванш на Станишев

Ръководството на БНР трябва да излезе и много ясно да обясни действията си, защото не става въпрос за частна медия, а за обществена. Това заяви пред БНР депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за – член на парламентарната Комисия по култура и медии.

"И премиерът, и аз като член на Комисията по култура и медии, и предполагам останалите колеги от ГЕРБ научихме за тези промени от Фейсбук. Нямаме намерение да носим отговорност за действия, в които нямаме абсолютно никакво отношение и по никакъв начин не сме участвали в тях. Всеки има право на своя позиция и различно мнение. Ако става въпрос за плурализъм в БНР, аз го разбирам като това да има различни гледни точки, а не да бъде премахната една от гледните точки. Ако ръководството иска да създаде атмосфера на плурализъм, по скоро би трябвало, ако счита, че се изразява само една гледна точка, да направи така, че да има и други гледни точки", коментира Биков.

Нашето поведение по отношение на хора, на които им е било гласувано доверие за една или друга работа, когато не се справят, те си отиват на мига, припомни още той и добави: „Нека и останалите институции, които са взимали решения по един или друг въпрос и тези решения са били грешни, да понасят своята отговорност така, както трябва. Говоря за всяка институция. В случая СЕМ също трябва да вземе отношение естествено по този въпрос. Утре разбрах, че ще има изслушване. Надявам се по време на изслушването и СЕМ, и генералният директор да дадат ясни отговори. Надявам се тези отговори да бъдат публични, а не в рамките на затворено заседание“.

Единственият резултат от протести и контрапротести е, че доверието към съдебната власт ще бъде изключително ниско, смята Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за и обясни:

"Тези протести са резултат от едно дълго нагнетяване на напрежение в тази сфера и дори изземване на политическия дебат от парламента, където му е мястото, и преместването му към съдебната власт, където изобщо не му е мястото. Когато една власт няма доверие, тя става неефективна. Ние умишлено бягаме от това да подкрепяме една или друга теза в този спор, защото не е работа на парламента и политическите партии да действат в това поле на съдебната власт".

Не подценяваме изборите нито в София, нито в което и да било населено място, декларира депутатът от ГЕРБ.

"Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на се опита да стартира кампанията си със социология", каза Биков и добави още, че Манолова не е гражданска кандидатура, а е кандидат на БСП. "Разчитам кандидатурата на г-жа Манолова и подкрепата на БСП за нея като един реванш на г-н Станишев. Това е една трета стъпка към позиционирането на Станишев в рамките на БСП и очевидно съобразяване на настоящето ръководство с тежестта на бившия лидер на партията", смята депутатът от ГЕРБ.

Пред София има нови предизвикателства и те трябва да бъдат дефинирани и да се предложат решения, каза Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за и добави, че именно това ще направи кандидатът на ГЕРБ Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Коментари

 1. 2019.09.15 | 17:19

  Няма държавна политика за :икономика, култура и наука,здравеопазване,младежта и спорта,изкуство. Държавата се управлява от мъжкари ,а София от пчеличка. Резултата е катастрофален.

 2. 2019.09.15 | 13:34

  След тоя сега остна да се появи и лудото Тони .

  1. 2019.09.15 | 16:27

   Ами дани тъпото?!!

 3. 2019.09.15 | 15:10

  Ако гонихте всеки който не си върши работата,ти трябваше да си първия,защото няма как човек който си мени партиите с цел лични облаги да е полезен за народа си ,а това,че се показваш по медиите по всички видове въпроси е ясен знак,че нямаш работа в НС

 4. 2019.09.15 | 14:20

  герб си заминават заради хора като този като плевнелиев цецо цецка боко - поредицата е без край

 5. 2019.09.15 | 14:03

  Истината една -- насират се от страх !

 6. 2019.09.15 | 13:35

  Много добре е вчесън и каква мръсна уста има. Мога само да гадая колко е откраднато докато ни баламосва

 7. 2019.09.15 | 13:28

  grobarski bokluk koi sas kakvo se revanshira ne e ot kometenciata na takiva grobarski slugi kato teb ti si govori za ciganskiat premier tvoiat guro tam si nai kompetenten.

 8. 2019.09.15 | 13:28

  НАЙ-НЕАДЕКВАТНИЯ СЦЕНАРИСТ НА ПЛАНЕТАТА.

 9. 2019.09.15 | 13:18

  Гербав педал който смени 10 партии !! Защо не се скриеп бе олигофрен ??

  1. 2019.09.15 | 13:28

   Хайде червен паразит по кротко

 10. 2019.09.15 | 13:26

  Поредния гербав глупак който само търси далавера от политиката !!!!

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет