Валери Симеонов поиска отзоваването на евродепутатите от БСП и ДПС

Булфото
share

Призоваваме за отзоваването на опозорилите българските интереси представители в Европарламента, както и замяната им със следващите по списъка. Това каза на пресконференция в Народното събрание председателят на ПГ на ПФ Валери Симеонов. Думите му са по повод разразилият се скандал след приетата спорна резолюция за бежанския поток към Европа.

Остро заклеймяваме поведението на БСП и ДПС, които извършиха огромно предателство, спрямо интересите на цяла Европа, най-вече на българския народ“, заяви Валери Симеонов.

Според него със своята подкрепа за резолюцията за насърчаване на миграцията и социализирането на всички тези авантюристи, които няколко години заливат Европа е показано истинското лице на продажната коалиция БСП и ДПС. „Резолюцията е приета с 339 срещу 333 гласа, което означава, че гласовете на опозорилите българското си гражданство евродепутати всъщност са обърнали гласуването и са позволили приемането на тази опасна и вредна за България резолюция“, обясни народният националистът.

Симеонов определи резолюцията като опасна, „защото България е на предния фронт в тази нова война с миграцията, между два различни свята, между две различни религии“, посочи съпредседателят на ПФ.

Водещи новини

Още новини