Искат с водни оръдия, газови бомби и огнестрелно оръжие да пазим границите си

  • 27 октомври 2016 12:43

  • 11552
  • 6
Искат с водни оръдия, газови бомби и огнестрелно оръжие да пазим границите си
© Булфото (архив)

Патриотичният фронт внася решение за вземане на категорични мерки, свързани с риска от бежански поток. Това каза председателят на ПГ на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Рискът от не особено полезни за страната решения, свързани със създаването на бежански центрове“, допълни той. „Предлагаме това решение, което включва на първо място категорична, твърда и безкомпромисна защита на свещените български граници“, заяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Искаме НС да подкрепи нашето предложение за решение защитата да бъде извършвана с употребата на всички средства, с които може да се предотврати проникването на чужди лица на нашата територия. Без коментар дали са емигранти, бежанци, икономически емигранти и така нататък“, коментира народният представител, цитиран от „Фокус“.

„Преминаването на българската граница може да бъде извършвано само и единствено през контролно пропускателните пунктове, определени за тази цел“, обясни Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. „Всякакъв друг опит за преминаване на българската граница трябва да бъде възпрепятстван с употреба на сила, в това число използване на физическа сила, на водни струи, действия с газови средства, гранати, бомби, както и при необходимост употреба на огнестрелно оръжие“, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
11552 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.11.06 | 02:49

5
Винкел, това е Популизъм, знаеш че ЕС дерективите са за лагери, а не огради

2016.11.06 | 02:49

6
На лайняри като вас никой не може да угоди.

2016.11.06 | 02:49

4
Постоянното ни зомбиране от “обслужващите” медии с патриотарски, бежански/от които никой не иска да остава тук-то българите избягаха/, пиянски, нарко и др.”ювелирни” акции и лозунги, имат много просто директно предназначение: 1. Да прикрият липсата на всякакви реформи в огромното, неработещо и паразитно шуро-баджанашко милиционерско МВР. 2.Да прикрият високата битова престъпност, която особено по селата е УЖАСЯВАЩА! Там за бурканите, пенсията или просто за купона се гаврят с нашите баби! А великият охранител Борисов ни разтяга локуми…

2016.11.06 | 02:48

3
Винкел прост Предател мръсен защо засекрети разследването на Белене като Председател на комисията? с Бойко Доган и Първанов ли си ? нали си Патриот бе идиотино?

2016.11.06 | 02:48

2
Да се допълни към текста,че влизане може да се осъществи и само при представяне на документи! Анонимници не ни трябват, освен това влизат от сигурна страна!

2016.10.28 | 10:28

1
И тоя го е мандръсал,кмета на Симитли !

Добави коментар

Водещи новини