Нинова към БСП: Мобилизирайте се за предсрочни избори (видео)

share

Моля, започнете мобилизация, вдигайте партията за подготовка на предсрочни избори. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на първото заседание на новоизбрания Националния съвет на партията. Тя бе категорична, че не преговарят с Бойко Борисов и с АБВ.

„Правим организация и тръгваме по страната. Първата ни среща ще бъде в Благоевград“, каза Корнелия Нинова. Тя уточни, че ще решават откритите въпроси на структурите.

„Навсякъде в страната обсъждаме предстоящите президентски избори и формулата ни за участие в тях. Още на следващото заседание ще ви предложа да направим вътрешнопартийно допитване как и с кого да участваме на предстоящите президентски избори. Никакви задкулисни сценаристи няма да ни вкарват в игричките си и да упражняват собствената си политическа несъстоятелност на гърба на БСП“, каза Нинова. Тя заяви, че спират дотук с приказките и минават към действия.

„А те са ясна и категорична лява опозиция, нов национален план за развитие на България, максимална мобилизация в страната. На работа другарки и другари, благодаря ви“, добави лидерът на БСП.

Водещи новини

Още новини