БСП подготвя четири закона в защита на дребния производител и малките фирми

  • 30 май 2016 17:20

  • 1531
  • 3
БСП подготвя четири закона в защита на дребния производител и малките фирми
© Булфото

БСП подготвя четири закона в защита на дребния производител и малките фирми, съобщиха от пресцентъра на партията.
На изнесено заседание днес в Правец ПГ на "БСП лява България" е обсъдила четири законопроекта, с които да защити малкия и семеен бизнес, дребния земеделски производител и да гарантира запазване и развитие на държавните предприятия.

Единият от законопроектите предвижда създаване на държавно предприятие, което да се занимава с изкупуване на земеделска продукция, нейната преработка и продажба чрез мрежа от достъпни борси, където и всеки дребен земеделски производител да има пряк достъп с цел да се избегне веригата от прекупвачи, която оскъпява многократно продукцията до потребителя.

Повече държава в икономиката не може да бъде само лозунг, е коментирала председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, цитирана в прессъобщението. "Всички големи частни монополи, олигарси, както и едри арендатори на земеделски земи ще ни скочат. Всякакви платени говорители ще обясняват по телевизиите, че това е социализъм в действие", е посочила тя. Лидерът на социалистите е отбелязала, че са готови за огромната съпротива, която ще срещнат тези техни действия.

Според Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за парламентарният контрол трябва да стане силен и съсредоточен върху основните проблеми, които интересуват хората - финансовото състояние на държавата, злоупотребите с обществени средства, доходите и стандарта на живот.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1531 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2016.05.30 | 20:19

3
МИЛИОНЕРИТЕ В ЧЕРВЕНО

2016.05.30 | 18:35

2
Това е добра идея. Да видим до къде ще стигне.
ГЕРБ ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА А ЗА лумпените УЙ УЙ УЙ У

2016.05.30 | 18:35

1
бкп Е ВЪВ ГРОБА ОТДАВНА А МЪРТВИТЕ НЕ ГОВОРЯТ хихихихихихихихихихихихихихихихихихихихихиххи

Добави коментар

Водещи новини